HTML

egy ezermester mindennapi kihívásai

Nekem nem adott jobb munkát kezembe az Úr Pesten. Avagy miért nem hívok szakmunkásokat a szakmunkákra

Friss topikok

  • Ajj-jajj: Alig várom kedves Mester, hogy tiszteletét tegye nálunk, mert a fregolit le kellett szerelni, hogy... (2012.02.16. 18:16) Trapézemelő
  • C200UF: @Ajj-jajj: Ez nem az az ajtó. (2011.11.11. 17:51) Kellene egy ajtó

A kemence

2011.10.17. 09:26 :: C200UF

Ismeritek a szorgalmas és a rest lány történetét? Ha igen, ha nem, érdemes megnézni az alábbi - egyébként szenzációs - népmesét:

Gondoltam az ilyen mesék megismerése a gyermekeknek is jót tesz. Azt viszont nem gondoltam, hogy egy nap elém áll a lányom és azt mondja: Apa, de jó lenne egy kemence! Ott sülnének a bélesek és a kalácsok. Neki pedig nem lehet nemet mondani.

Itt lesz a kemence:

A közepén azért nem lesz vasalás az alapban, mert oda nem kerül fal. Pazarlás lenni. Az egyetemen pedig azt tanítják, hogy egy mérnök akkor jó, ha nem pazarol. Azaz elég lusta ahhoz, hogy ne végezze el azt, ami nem feltétlenül kell a működéshez.

Már csak bontott téglát kell szerezni és tavasszal indul az építés. Addig is sokat kell böngészni a kemencebence.hu weboldalt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakmunkas.blog.hu/api/trackback/id/tr273308733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása