HTML

egy ezermester mindennapi kihívásai

Nekem nem adott jobb munkát kezembe az Úr Pesten. Avagy miért nem hívok szakmunkásokat a szakmunkákra

Friss topikok

  • Ajj-jajj: Alig várom kedves Mester, hogy tiszteletét tegye nálunk, mert a fregolit le kellett szerelni, hogy... (2012.02.16. 18:16) Trapézemelő
  • C200UF: @Ajj-jajj: Ez nem az az ajtó. (2011.11.11. 17:51) Kellene egy ajtó

Pénteki bosszúságok

2011.10.24. 14:52 :: C200UF

A dolgok nem egyik pillanatról a másikra romlanak el. Csak megtanulunk együtt élni a lassan kialakuló hibáikkal. Persze egy nap eljön az a pont, amikor javítani kell. Péntekre eljött a TV és a WC-tartály ideje.

A WC tartály remekül működött öblítés üzemmódban, csak egy kis inkontinenciája volt, azaz folyamatosan csordogált belőle egy kis víz. Ha eltekintek attól, hogy a folyamatos csordogálás ronda nyomot hagy a fajanszon akkor sem tudok eltekinteni a hónapról-hónapra növekvő vízszámlától. Egy tömítéskészlet pedig csak ~500 Ft. Ötszáz forint az alig több mint egy köbméter víz ára. Ha óránként fél liter elfolyik, akkor három hónap után már nyereséges a javítás.

Bevallom ez már a zsebemben volt pár napja. A tartály belül semmi extra. Fontos szabály, hogy csak ahhoz szabad nyúlni aminek baja van. Ugyanis előszeretettel törnek az éveket víz alatt tartó műanyagok. Tehát gyors tömítéscsere a kisebbik fiam segítségével.

 

Mehet vissza, tökéletesen működik. Várom a hatást a két hónap múlva esedékes következő vízszámlában :)

Ja, ha valaki az egy öblítésnél felhasznált víz mennyiségét szeretné csökkenteni, az inkább tegyen a tartályba egy tele pet palackot mint hozzányúljon az állítócsavarhoz. Tuti eltörik.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakmunkas.blog.hu/api/trackback/id/tr73326379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása